Header Ads

loading...

Delphi Sannicolau Mare, loc de munca sau sclavie?

Te vrem prost, harnic, disponibil non-stop si sa nu comentezi. Acestea sunt cerintele la fabrica Delphi Packard Romania din Sannicolau Mare. UPDATE 11 SEPTEMBRIE 2016. Multe multumiri celor care au comentat si SI-AU SPUNS PUNCTUL DE VEDERE cu privire la... toata povestea Delphi PK. Sannicolau Mare.

Eu nu mai mai implic in aceasta poveste pentru ca mult lume accepta situatia din lasitate, si pana la urma e alegerea lor, si pentru ca sunt foarte multi oameni care au de lucru, iar in alta parte nu ar castiga la fel de mult sau pur si simplu nu i-ar angaja nimeni... 

Poate ramane povestea voastra si poate vreti sa o duceti mai departe, din acest motiv, las pagina deschisa.

Pentru orice comentariu pe care il postati, VA ASUMATI INTREAGA RESPONSABILITATE, atacul verbal, scris sau de orice natura la persoana, la conducere sau institutie, se pedepseste conform legii.

S-au schimbat multe lucruri in bine, asa ca sa nu mai bata la ochi, insa doar pentru a musamaliza lucrurile care au aparut la vedere si au inceput sa 'miroase urat '. Praf in ochi!

Delphi (Sannicolau Mare), fabrica care are ca domeniu de activitate "confectionarea de cablaje auto" pentru unul din cei mai mari producatori mondiali de autovehicole - General Motors, face angajari si in acelasi timp pune presiuni pe angajati pana isi baga lichidarea (demisia) sau ii ameninta cu concedierea. Si daca nu iti rectifici  comportamentul dupa cum vor ei, TE VOR ELIMINA cu orice pret.


Din lipsa de profesionalism, educatie, probabil, si aavari, lacomi pentru bani si functie, etc.,  sefii de linie, sefii de schimb , sefii de productie ai Companiei, sau chiar mai sus, recurg la insulte si amenintari asupra angajatiilor pentru a-si putea realiza planul de productie zilnic. Si cei scolitii sunt in compicitate, ba chiar coordonatori.

Sub orice critica se afla urletele sefiilor, amenintariile si insultele lor asupra angajatiilor ... e jale mare in acest sens, ajung oamenii sa se enerveze, sa urle, sa se certe, injure si chiar sa planga. 
Timp de o luna de zile, s-a lucrat 12 cu 12 inclusiv sambata sau duminica, ca ai vrut sau nu, trebuia sa lucrezi sau riscai sa iti pierzi locul de munca. Metoda dupa care opereaza seful de banda, in colaborare cu seful de schimb si seful de productie, pentru a te determina sa vii la lucru si sa lucrezi cum vor ei, este aceea de a-ti schimba postul de lucru, de a te pune in incurcatura, de a te face sa gresesti, apoi sa zbiere, sa te jigneasca, sa te ameninte cu penalizari si in cele din urma cu concedierea, sau alegi sa lucrezi intocmai cum vor ei.

Asteptam pareriile si impresiile dumneavoastra intr-un comentariu mai jos.  Va rugam sa folositi un limbaj cat mai decent si adecvat, fara insulte si jigniri.

Delphi Sannicolau Mare, loc de munca sau sclavie? Delphi Sannicolau Mare, loc de munca sau sclavie? Reviewed by Mike Gibson on 17:06 Rating: 5

Recent Posts

Football